آخرین مطالب

آخرین ارسال های انجمن

نیکولا تســلا

نیکولا تســلا

در سال 1898/1277، زمانی که او درحال تکمیل اختراعش در زمینه انتقال صدا از طریق امواج رادیویی بود، آزمایشگاهش به ­طرز اسرارآمیزی آتش گرفت و نتیجه هزاران ساعت کار و تحقیقش از دست رفت. این آتش­ سوزی، زحمت چند ساله او را بر باد داد و چیزی حدود یک میلیون دلار به او خسارت زد. او که شدیدا از این حادثه شوکه شده بود، روحیه شکست­ ناپذیر و امیدش را از دست نداد و با تکیه بر قدرت حافظه و تخیل بسیار قدرتمندش بازسازی کارهایش را از سرگرفت. یک سال بعد، او به کلرادو اسپرینگز نقل مکان کرد تا روی امواج زمینی و همین­طور جوی تحقیق کند. او با قدم زدن در دشت­ها به رویای خود یعنی دست­یابی به منابع سرشار انرژی، خواه در زیرزمین باشند و خواه در آسمان می­ اندیشید.

 

آزمایشگاه تسلا در کلورادو | دانشجو کیت

توبی­ گروتز، مهندس برق می­گوید: «در اطراف کره­ زمین فضایی وجود دارد که با فرکانس 8 دور در ثانیه در حال ارتعاش است. این فضا از سطح زمین شروع شده و تا زیر یونوسفر ادامه دارد. قطر آن حدود 60 کیلومتر است. در این فضا می­توان انرژی الکترومغناطیسی را بدون هیچ مشکلی با فرکانس 8 هرتز منتقل کرد. این فضا در حال حاضر توسط چندین مگاوات انرژی آزاد شده توسط صاعقه­ هایی که در نقاط مختلف زمین رخ می­دهند، پمپاژ می­شود».

هدف تسلا این بود که بتواند انرژی مورد نیاز برای زندگی تمام انسان­ها را به آسان­ترین نحوه ممکن در اختیار آن­ها بگذارد. در آن زمان حدود 2 میلیارد نفر در جهان زندگی می­کردند. ما هنوز هم می­توانیم به این ایده جامه عمل بپوشانیم. تسلا تفاوت در نحوه زندگی ثروتمندان و فقرا می­دید و تصمیمش براین بود که انرژی بی­پایانی را به تمام ساکنان کره خاکی هدیه کند.

او در کلرادو اسپرینگز توانست تکنولوژی ایجاد ولتاژهای بسیار بالا را ایجاد کند. زمانی­که او دستگاه را به­ کار می­ انداخت، آنتنی که بالای آزمایشگاه قرار داده شده بود، قوس­ های الکتریکی عظیمی به شعاع حدود 30 متری را به اطراف پرتاب می­ کردند. صدای این صاعقه­ های مصنوعی تا 25 کیلومتری آن محل هم شنیده می­شد. این یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر تا آن زمان بود؛ صاعقه­ های انسان ساخت.

 

صاعقه مصنوعی از نیکولا تسلا | دانشجو کیت

 

مهندس برقی به نام جان­ هاچینسون در این مورد بیشتر توضیح می­ دهد: « او در کلرادو اسپرینگز از ترانسفورمر 55 کیلو ولتی وستینگ­هاوس استفاده می­کرد که توسط آن کمپانی به او هدیه داده شده بود و می­توانست تا 55 هزار ولت در اختیار او بگذارد. او عملا از طریق استفاده از این ترانسفورمر می­توانست کاری کند که صدای جرقه­ های الکتریکی­ اش تا فواصل دور شنیده شوند».

دین­ بارکر، مهندس رادیو هم می­ گوید: «هیچ­کس تا آن زمان با این میزان الکتریسیته کار نکرده بود. بعدها مشخص شد او توانسته آن­قدر الکتریسیته از هوا در آن ارتفاع بالا بگیرد که ژانراتورهایش را با استفاده از انرژی شارژ می­کرد؛ کاری که هیچ­کس دیگری نکرده بود. آن­ها آن­قدر این کار را تکرار می­کردند که مجبور می­ شدند آخرسر ژانراتورها را تعمیر کنند».

تسلا بر این عقیده بود که امواج انرژی که در زمین وجود دارند می­توانند برای انتقال انرژی به هرجایی در کره­ زمین استفاده شوند. در آزمایش­ هایی که او با موفقیت انجام داد تسلا نشان داد که می­ تواند لامپ­ هایی را چندین کیلومتر دورتر از محل ژنراتور از طریق اتصال به زمین روشن کند. اما آزمایشات او احتمالات دیگر و توانایی گسترش و پیشرفت­ زیادی را هم نشان می­ دادند.

 

دانشجو کیت | وستینگهاوس و تسلا

 

ولیمیر آبراموویچ که نویسنده و فیلسوف است می­گوید: «امواج مغزی آلفا، بین 6 تا 8 هرتز فرکانس دارند؛ یعنی درست مانند فضای شومان. تمام سیستم­ های زیستی در این محدوده فرکانسی قرار دارند. همین­طور جریان­ های الکتریکی موجود در زمین هم به همین صورت هستند. بنابراین تمام سیستم­ های زیستی و خود زمین در یک محدوده فرکانسی فعالیت می­ کنند. اگر بتوان این فرکانس را به­ نوعی با استفاده از انرژی الکتریکی تحت کنترل در آورد، نتیجه آن، کنترل نحوه تفکر و عمل کار جمعیت بشری خواهد بود».

تسلا که از نتیجه قدرتمند این یافته مطلع بود. تصمیم گرفت آن را علنی نکند. با انجام موفقیت­ آمیز آزمایشات کلرادو اسپرینگز، تسلا به نیویورک بازگشت. بعد از بازگشت به نیویورک، او با جی­ پی­ مورگان، بانکدار و سرمایه­ گذار بین­ المللی مشهور آشنا شد. او توانست مورگان را متقاعد کند که توانایی ایجاد سیستمی بین­ المللی برای پخش اطلاعات را دارد که می­تواند میلیون­ ها دلار برای او به ارمغان آورد.

مورگان هم که از پیشینه تسلا و آزمایشاتش آگاهی داشت، تصمیم گرفت تا 150 هزار دلار برای تحقیقات او سرمایه­ گذاری کند. تسلا هم متعهد شد تا 51 درصد از حق قانونی ثبت و اختراع رادیویی­ اش را به مورگان بدهد.

 

منبع : dekits.com

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش